Львів'янка обкрала прикарпатського "Дон Жуана" на 9,5 тисяч


У Галицький райвідділ міліції звернувся 45-річний житель одного з сіл району із заявою про те, що невідома особа викрала з кишені його штанів зарплатну картку, з якої потім зняла дев’ять з половиною тисяч гривень. Під час перевірки цього повідомлення стали відомі цікаві подробиці крадіжки коштів.

Виявилося, що далеко не молодому та вже жонатому чоловікові захотілося пригод. У райцентрі він познайомився з молодою жінкою, якій запропонував разом відпочити на березі річки Лукви. Парочка вживала спиртні напої, після чого чоловік «вирубався». Коли отямився, то зауважив, що з кишені його штанів пропала зарплатна картка. Ще більше розчарування на «кавалера» очікувало, коли він перевірив свій банківський рахунок.

З нього зникла кругленька сума – дев’ять з половиною тисяч гривень. Працівники міліції уважно переглянули записи камери відеоспостереження, встановленої на банкоматі. На них було видно, що протягом двох годин молода жінка шість разів знімала кошти. Оперативники встановили особу підступної панянки.

Виявилося, що того дня 27-річна жителька Львова звільнилася з жіночої колонії, де відбувала покарання за вчинення крадіжок. Треба віддати належне «благородству» злодійки: вона не стала забирати з рахунку всі кошти, залишивши невдасі тисячу гривень…

АП