Медицина Івано-Франківська знову найкраща


Уже четвертий рік поспіль серед усіх закладів охорони здоров’я Прикарпаття за усіма показниками на одному з чільних місць опинилася саме медицина міста Івано-Франківська. Ї лідерство підтвердили статистичні дані за останні півроку.

„Я вдячний керівникам міських медичних закладів – швидкої допомоги, поліклінік, міської дитячої лікарні, усім керівникам підрозділів, тим людям, які ставляться до своєї роботи справді відповідально. Недоліки були, є і будуть, але ми на них реагуємо об’єктивно і стараємося одразу ж їх виправляти”, – каже головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк.

Варто відзначити, що тальки за останній період у Івано-Франківську на 38% зменшилася смертність від інфаркту. А це дуже важливий показник. Також, порівняно з попереднім роком, зменшилася дитяча смертність, покращилося багато інших показників.

„Найважливіше те, що ми піклуємося про доступність жителів Івано-Франківська до лікарів. Свідченням цього є наші акції, які ми проводимо у кожному мікрорайоні міста, коли наші пацієнти можуть пройти медичне обстеження поблизу своїх домівок, мають змогу виміряти тиск, здати аналізи, визначити рівень цукру в крові, перевіритися на наявність туберкульозу, гепатиту чи СНІДУ. Всі це відбувається саме завдяки наполегливій роботі наших медиків”, – наголосив Тарас Масляк.

Любов Загоровська