Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус готовий на всеукраїнську акцію протесту


На рахунках Держказначейства зависло 13 мільйонів гривень бюджету міста Івано-Франківська.

Сьогодні на оперативній нараді мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зазначив, щоб «вибити» з казначейських рахунків гроші на ремонт доріг, він готовий провести всеукраїнську акцію протесту, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Вже фактично місяць ми живемо у постійному комуністичному суботнику, де люди працюють за добре слово і за «дякую. Так жити далі неможливо», - каже Віктор Анушкевичус.

Гроші які мали піти на будівництво доріг міста просто застоюються в казначействі.

«Я вважаю - це диверсія і не тільки проти Івано-Франківська, а проти всієї Західної України. Сполучення між Івано-Франківськом та Львовом немає. В той  час коли на  Сході України дороги хороші», - обурився мер.

Наразі Віктор Анушкевичус готується зустрітись з головою Івано-Франківської ОДА Михайлом Вишиванюком. Якщо за два дні ситуація не зміниться, то спочатку він піде з громадою під будівлю Держказначейства області. А коли і це не допоможе то буде готуватись до всеукраїнської акції протесту.

«Я мав розмову з своїми колегами-мерами інших міст,  які теж потерпають від бездіяльності Держказначейства, вони  готові підтримати ідею проведення всеукраїнської акції під стінами Державної казначейської служби у Києві»- зазначив Віктор Анушкевичус.