Мешканка Прикарпаття три місяця крала з магазину цигарки


Злочинець повертається на місце злочину. Така аксіома знайшла своє підтвердження в діях 37-річної жительки Надвірнянщини, якій протягом трьох місяців вдавалося непомітно викрадати тютюнові вироби в одному із супермаркетів м.Надвірна.

Того дня директор супермаркету звернувся до правоохоронців із заявою про крадіжку. Проводячи оперативно-розшукові заходи, правоохоронці отримали інформацію, що до правопорушення може бути причетна 37-річна жителька одного із сіл району.

Розшуківці розпочали перевірку і запросили жінку до райвідділу міліції для дачі пояснень. Під час спілкування зі слідчим вона зізнались у скоєному. При з'ясуванні всіх обставин вчиненого правопорушення і подальшого перегляду записів з камер відео спостереження було встановлено, що громадянка вже не вперше за кілька місяців краде вищевказаний товар з даного торгового закладу. 

Після кожної крадіжки вона вдало переодягалася, що б її невпізнали охоронці.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), за що передбачено до трьох років ув’язнення. Слідство повинно з′ясувати, де ще встигла наслідити злодійкувата жінка. Злодійка зізналась у чотирьох крадіжках. Триває слідство.