Міндоходів в області надало свої пропозиції до Стратегії регіонального розвитку Прикарпаття


Обласна державна адміністрація узагальнює пропозиції, в тому числі від територіальних органів виконавчої влади для формування Стратегії регіонального розвитку Івано-Франківської області до 2020 року.

Зокрема, органи Головного управління Міндоходів в області в цьому контексті будуть розвивати три стратегічних напрями діяльності, а саме: розвиток партнерських відносин з громадянами та бізнесом; надання високоякісних сервісів громадянам та бізнесу, впровадження нових електронних сервісів та вдосконалення існуючих послуг; здійснення контролю за повнотою сплати податків, зборів та митних платежів.

Для забезпечення стратегії розвитку міндоходівці передбачають поетапне досягнення визначених стратегічних цілей до кожного напряму.

Реалізація зазначених стратегічних напрямів розвитку органів Міндоходів буде сприяти зростанню добровільної сплати податків, підвищенню рівня обслуговування платників податків при наданні адміністративних та інших послуг, а також попереджувати порушення податкового і митного законодавства.