Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус проти сексу… без контрацептивів


Виконком Івано-Франківської міської ради продовжив договір приватному підприємству «Гал-Діагност» в будівлі міського клінічного пологового будинку до кінця року.

Спершу міський голова Віктор Анушкевичус зачитав звернення від громадської організації  «Івано-Франківський християнський рух за життя», яка категорично засуджує переривання вагітності на території пологового будинку, що пропонують і практикують в «Гал-Діагності», пише Галицький Кореспондент

Мер заявив, що він також противник абортів, за винятком випадків, коли вагітність загрожує життю матері або є наслідком зґвалтування. «Нема чого сексом займатися без концентраптивів. А потім йти й переривати вагітність», - сказав мер.

Виконком прийняв рішення продовжити з ПП «Гал-Діагност» до кінця року договір оренди приміщення площею 384 кв. м у будівлі міського клінічного пологового будинку за адресою: вул. Чорновола. 47. Але орендарям виставили умову: не робити аборти у приватній клініці на території пологового за бажанням жінки, а виключно за медичними показами.

Правда, яким чином мер збирається стежити за тим, що відбувається в приватній гінекології, не зрозуміло.