На Івано-Франківщині затримали підозрюваного у вбивстві молодого таксиста


Калуським оперативникам карного розшуку вдалося менш як за добу встановити та затримати чоловіка підозрюваного у вбивстві 21-річного жителя одного із сіл Калуського району.

14 травня у Калуші сталося вбивство. В чергову частину Калуського МВ УМВС поступило повідомлення від чергової медсестри приймального покою Калуської ЦРЛ, про те, що в лікарню був доставлений загиблий 21-річний житель району із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки.

Правоохоронці негайно взялися встановлювати обставини навмисного вбивства. Оперативно-розшуковими діями працівники міліції відтворили весь ланцюг подій, що призвів до фатальних наслідків.

Як виявилося, між 1:00 та 2:00 год ночі потерпілий, який працював таксистом, разом із декількома друзями випивали кави поблизу цілодобового магазину в м. Калуш. До парубків підійшли двоє невідомих громадян, які, поспілкувавшись із компанією, потрапили у словесний конфлікт. Наразі достеменно не відомо хто саме із чоловіків став призвідником суперечки. Однак, правоохоронці встановили, що ножове поранення 21-річному таксисту наніс один із прибулих громадян.

Працівники міліції затримали 41-річного калушанина за підозрою у вбивстві. Раніше вже судимого чоловіка помістили до ІТТ, вирішується питання про прийняття міри запобіжного заходу щодо нього. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». У разі доведення судом вини підозрюваного, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.