На Прикарпатті чоловік погрожував мисливським карабіном власниці готелю


Днями в місті Івано-Франківську близько 16 години на пульт Держаної служби охорони надійшов сигнал «Тривоги» з охоронюваного готельного комплексу, що в місті Долині. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання.

Прибувши на місце події до правоохоронців звернувся охоронець даного закладу і вказав  на автомобіль, в якому знаходився невідомий громадянин, і що чоловік  посварившись з власницею готелю почав голосно кричати та погрожував їй та персоналу фізичною розправою та зброєю схожою на автомат.

Дотримуючись правил особистої безпеки працівниками міліції був затриманий автомобіль, в якому знаходилися двоє невідомих чоловіків та одна жінка. На місце події викликано слідчо-оперативну групу.

З прибуттям слідчо-оперативної групи, при поверхневому огляді та обшуку транспортного засобу, було виявлено в багажному відділенні автомобіля мисливський карабін, яким чоловік погрожував людям. В ході розслідування правоохоронці дізналися, що між власницею готелю та жителем Черкаської області, який тимчасово проживає в Івано-Франківську відбулася суперечка, яка згодом переросла в погрози зброєю.

40-річного затриманого працівники міліції доставили до Долинського  районного відділу міліції для дачі пояснення по даному факту та винесення процесуального рішення.

На разі ведеться слідство.