На Прикарпатті чоловік викрав у односельчанина бензопилу


Працівники Рожнятівського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з приміщення господарства мешканця одного із сіл району. Сума викраденого становить близько 2000 гривень.

До Рожнятівських правоохоронців за допомогою звернувся 66-річний житель району. Чоловік повідомив, що невідома особа з приміщення його гаража викрала бензопилу марки «Штіль-180», інформує прес-служба нацполіції в області.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника. Співробітники місцевого відділення поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли швидко встановити особу лиходія. Ним виявився 24-річний односельчанин потерпілого, котрий уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зі злів зловмисника стало відомо, що він того вечора проходив повз будинок потерпілого і, коли побачив що двері гаража відчинені, зайшов у середину та викрав бензопилу, яку наступного дня продав за 500 гривень. Хлопець у скоєному зізнався. Викрадене вилучено та передано власнику.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.