На Прикарпатті сторож викрав з магазину 5 тисяч гривень


До чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся приватний підприємець одного із магазинів міста та повідомив про крадіжку.

Чоловік розповів, що перед закриттям магазину він разом із співробітником перерахував касу, сума виручки становила 5 тисяч гривень. Гроші вони залишили в шухляді робочого столу та зачинили крамницю, а наступного дня виявили відсутність коштів.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції, яка провела огляд місця події. Опитавши свідків, правоохоронці встановили, що певна сума грошей із каси опинялися в кишені одного з працівників. Зловмисником виявився 42-річний сторож цього ж магазину, який мав доступ до приміщення.

При розмові зі слідчим він розповів, крадіжку спланував завчасно. В магазині користуючись моментом, що за ним ніхто не спостерігає, швиденько забрав гроші та втік. Кошти хотів витрати на власні потреби, але не вдалося - завадили правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінального провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Також правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення аналогічних злочинів.