Начальник обласного УМВС часів Януковича отримав трьохкімнатну квартиру в Івано-Франківську


Колишній начальник обласного управління МВС Василь Фелик отримав в Івано-Франківську трьохкімнатну квартиру, придбану за бюджетні гроші. Щоправда, ще наприкінці 2007 року.

Такі дані надали у МВК громадській активістці Наталі Сербин у відповідь на інормаційний запит про надання квартир за період з 2006 до 2015 року, інформує кореспондент Бліц-Інфо. Загалом, за цей період в Івано-Франківську надали 129 квартир. Серед них - працівники МВК, СБУ, УМВС та прокуратури міста. 

"Найцікавіші персони! Квартиру отримав і то не малу, а трьохкімнатну колишній начальник обласного управління МВС Василь Фелик. Той самий, що відзначився своєю антимайданівською позицією. А рідний брат Василя Фелика - Олександр, був депутатом Івано-Франківської обласної ради від "Партії регіонів". Аж ніяк не бідні люди, але напевне давати квартири таким чинам – це дуже важливо було для тодішньої влади. Вам квартири, а ви нас не чіпаєте і нічого не бачите. Також в списку є суддя міського суду ‪‎Коновалова Наталя Іванівна, яка в 2012 була заступником голови Івано-Франківського міського суду. Ця суддя також отримала трьохкімнатну квартиру. Новосельський Андрій Петрович, що‬ зараз  - заступник прокурора Надвірнянського району Івано-Франківської області, - теж отримав у 2007 трьохкімнатну квартиру. Ще є багато працівників МВК", - пише Сербин.

Наостанок активістка зауважує, що в Івано-Франківську на загальній черзі за житлом станом на 01.01.2015 року перебуває 9 984 громадян, з них:3 093 сімей користуються правом першочергового одержання житла,
- 1 166 користуються правом позачергового одержання житла,
- 5 725 перебувають на квартирній черзі на загальних підставах. 

 

До теми: Рідні загиблих в АТО прикарпатців отримали квартири житловою площею трохи більше 12 квадратних метрів

Як "бідує" франківський чиновник, який отримав з бюджету майже півмільйона на житло

Франківський чиновник, що отримав майже півмільйона з бюджету на житло, виявився не таким вже й бідним

Марцінків обіцяє звільнити "бідного" чиновника, який отримав півмільйона на покращення житлових умов

У Франківську чотирьом чиновницям ОДА виділили по 200 тисяч на житло

У Франківську два чиновники отримали на житло по півмільйона з бюджету, чорнобилець та інвалід — 60 тисяч на двох

Франківські активісти оприлюднили склад комісії ОДА, яка роздала чиновникам по 200 тис грн на житло