Нардеп Дмитро Шлемко: До 1 вересня члени колишнього «Фронту змін» повинні визначитися щодо приєднання до «Батьківщини»


На Івано-Франківщині триває об’єднання партій «Фронт змін» та «Батьківщина».

Як повідомив кореспонденту «Бліц-Інфо» народний депутат України, керівник Івано-Франківської бласної «Батьківщини» Дмитро Шлемко, добровільний процес вступу колишніх членів «Фронту змін» до лав «Батьківщини» йде за планом.

За словами Шлемка, до 1 вересня екс-«фронтовики» мають завдання кінцево визначитися щодо входу до «Батьківщини». Після цього на сесіях місцевих рад Івано-Франківщини буде прийнято рішення про об’єднання фракцій. Лише тоді візьмуться за формування керівних органів.

Незабаром Дмитро Шлемко з першим заступником, народним депутатом, екс-екрівником обласного «Фронту змін» Володимиром Шкварилюком розпочнуть поїздку по районам Прикарпаття з моніторингом процесу об’єднання.

«Нам треба людей, які добровільно готові працювати в одній політичні силі», - говорить нардеп Дмитро Шлемко. Також «Бютівець» повідомив, що у Снятинському районі більшість членів колишнього «Фронту змін» висловили намір приєднатися до «Батьківщини».

Вже у вересні керівник Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко оприлюднить кількість нових членів партії.