Прикарпатця, що вчинив смертельне ДТП, суд залишив під вартою


У вівторок, 2 лютого, 2016 року, до Івано-Франківського міського суду було доставлено мешканця Лісного Хлібичина, 1991 року народження, який 31 січня 2016 року, на виїзді із міста Тисмениця спричинив ДТП, в наслідок якого загинуло двоє осіб.

Під час судового засідання, судом було встановлено, що в неділю, 31 січня, підозрюваний перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем марки «SKODA SUPER B» рухався по вулиці Об’їзна м.Тисмениця Івано-Франківської області у напрямку м.Коломия виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки «VOLKSWAGEN Jetta». Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківського міського суду.

Внаслідок вказаного зіткнення водій автомобіля «VOLKSWAGEN Jetta» та його пасажирка від отриманих травм загинули на місці аварії.

Врахувавши всі обставини та ризики даної справи, а також заслухавши думку сторін, суд ухвалив застосувати запобіжний захід щодо підозрюваного у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

Тримання під вартою підозрюваного здійснювати Івано-Франківській установі виконання покарань (№12).