Прикарпатець однієї ночі вкрав мотоцикл та обікрав авто


Молодик, як виявилося, спромігся вчинити два кримінальних правопорушення упродовж однієї ночі.

До Коломийського міськвідділу міліції звернулася жителька одного із сілрайону із повідомленням про викрадення з її подвір'я мотоцикла марки "Вайпер" .

Під час проведення пошукових заходів дільничні інспектори міліціївстановили та розшукали особу, яку є підстави вважати причетною до цієїкримінальної події. Міліціонери з’ясували, що угон транспортного засобувчинив 20-річний мешканець Косівського району. Скориставшись тим, що зайого діями на чужому сільському подвір’ї уночі ніхто не стежить, він викравмотоцикл. Крім того, правоохоронці з'ясували, що хлопець на цьому незупинився і на сусідньому подвір'ї обікрав автомобіль, поцупивши з ньогомагнітофон, акустичні колонки і модулятор із картою пам’яті. Післязатримання підозрюваного викрадені речі було вилучено.

Варто зазначити, що молодий косівчанин раніше вже судимий за крадіжку, атепер фігурує у кримінальному провадженні за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ст. 185 «Крадіжка».