Прикарпатець вкрав у пенсіонерки «похоронні» гроші


Вранці 83-річна жителька Яремче, яка спала в літній кухні, зауважила, що в її житловому будинку виламані троє дверей, а з шафи пропали гроші.

 Пенсіонерка відкладала собі на похорон з кожної пенсії по кілька сотень і назбирала десять тисяч гривень. Гроші ховала в одежній шафі. Відійшовши від шоку, бабця поділилася своєю бідою з сусідкою, а та викликала міліцію.

Слідчо-оперативна група Яремчанського МВ УМВС оглянула місце крадіжки, опитала потерпілу. Оперативники дізналися, що напередодні в неї був сорокарічний чоловік, який живе неподалік. Господиня попросила його поміняти замок у вхідних дверях будинку. Правоохоронці зацікавилися цим чоловіком.

Він усіляко заперечував свою причетність до крадіжки. Мовляв, має залізне алібі: в ту ніч, коли обікрали бабу, сторожував у торговому закладі. Однак міліціонери встановили, що близько другої години ночі охоронець відлучався зі свого поста. Крім того, відразу після того, як сталася крадіжка, він погасив банківський кредит, хоча до того мав проблеми із своєчасним внесенням коштів. Зрештою, сорокарічний чоловік зізнався, що вставляючи бабці замок, дізнався, де вона ховає «похоронні» гроші. Думка про ці кошти не давала йому спокою, пише  АП