Прикарпатець за викрадені 5 тисяч гривень "загримить" в тюрму


Днями до Косівського РВ УМВС надійшло повідомлення від жителя району про зникнення з житлового будинку грошових коштів у сумі 5500 грн.

За словами заявника, до даного зникнення міг бути причетний його одногрупник, який днями гостював у нього вдома.

Працівники міліції, не гаючи часу, почали опрацьовувати інформацію про вказану особу, встановлювати її місцезнаходження та родинні зв’язки. Було встановлено, що хлопець навчається в одному із навчальних закладів Коломиї, до місця навчання та його домівки були направлені працівники міліції.

Оперативники провели бесіди з друзями та близькими підозрюваного. Згодом від небайдужих громадян була отримана інформація про місце перебування громадянина, туди одразу вирушили правоохоронці. Їхня праця виявилась не марною, парубка затримали в одному із кафе Коломиї.

Після затримання його було доставлено до Косівського РВ УМВС, де він зізнався у скоєному. В ході розмови з правоохоронцями хлопець розповів, що за частину викрадених грошей він придбав автомобіль марки «Москвич 412» в Івано-Франківську, а решту коштів витратив на пальне, випивку та розваги зі знайомими.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.