Школярі Білоберізки на Прикарпатті новий навчальний рік розпочнуть у новій школі


Як повідомляють ЗМІ, новий 2013-2014 навчальний рік розпочнуть білоберізькі школярі у нових класах сучасної місцевої школи, будівництво котрої вже завершено.
Натомість будівництво школи в місті Верховина ніяк не можуть завершити. Хоча новозбудоване приміщення Верховинської ЗОШ офіційно здано в експлуатацію ще у 2004 році під час урочистостей з нагоди святкування Дня міста, внутрішні роботи останньої її черги тривають до сих пір. Однак, як повідомляє прес-служба РДА, в перспективі заплановано завершити будівництво Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 
Окрім цього, в планах місцевих чиновників на порядку денному стоїть і ряд інших важливих питань. А саме: здати в експлуатацію дошкільні навчальні заклади в селах Перехресне, Зелене та Гринява, завершити капітальний ремонт садочка "Дударик", що в селі Красноїлля, продовжити будівництво Яблуницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також спортзалів при школах в селах Пробійна та Довгополе. Цьогоріч заплановано провести перекриття даху Кривопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та капітальний ремонт Бистрецької ЗОШ І-ІІ ступенів.