Суд у справі подвійного вбивства: Мати стоматолога-різника розповіла про погрози Бойко


Сьогодні, 28 березня в Івано-Франківському міському суді відбулося чергове судове засідання у кримінальній справі так званого франківського "стоматолога-різника" та його співмешканки. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб. Співмешканку Вуйціва Бойко звинувачують у приховуванні злочинів та вирощуванні наркотичних рослин.

Сьогодні продовжили допит свідків зі сторони захисту, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Перший свідок розповів, що знав тільки  одну жертву, а саме Струтинського, адже жили неподалік, натомість про Кучерака нічого не знав. Він додав, що з Вуйцівим товаришує дуже давно, натомість з Бойко зустрічався тільки декілька разів у компанії.  

Свідок розповів, що після затримання, зустрів знайомого, який показав шрам на обличчі та повідомив, що мав бути третім.

"Коли я запитав – він чи вона той відповів, що вона",- повідомив свідок.

Тож припустив, що мова йшла про Бойко. Окрім того, за словами свідка у Юлії Бойко були манери маніпулювання людьми. Зокрема, вона багато читала книг про це.

Далі  суд заслухав другого свідка, а саме маму Ігоря Вуйціва.

Жінка зазначила, що син у липні 2013 року повідомив, що познайомився з дівчиною. Через місяць до неї у робочий кабінет зайшла невідома жінка та представилася мамою її невістки. Та зазначила, що вони повинні одружитися.

"Не знаю який вплив мала та жінка на мого сина, але вона йому затьмарила мозги", - зазначила свідок.

У листопаді, Вуйців розповів, що Бойко житиме з ними. Опісля жінка пригадала історію, коли одного разу Бойко погрожувала їй. "Приріжу і нікому нічого не докажеш", - пригадала свідок. Після цієї ситуації вона вигнала з дому сина разом з дівчиною. Натомість Бойко наголосила, що це Вуйців напав на неї.

Свідок розповіла, що у січні син прийшов з розбитою головою. Через деякий час вона дізналася, що це була Бойко. А саме, зі слів її мами, адже вона телефонувала до них додому зазначивши, "ти ж живий".

Далі жінка розповіла про обшук у стоматологічному кабінеті та вдома. Окрім того, свідок зазначила, що коли Вуйців почав зловживати алкогольними напоями після знайомства з Бойко.