Суд у справі стоматолога-різника: Свідок розповів, як Бойко порізала Вуйціву шию через ревнощі


Сьогодні, 19 лютого, Івано-Франківський міський суд продовжив слухати справу стоматолога-різника Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у подвійному вбивстві.

Першим свідком, якого сьогодні суд вирішив допитати, є рідний брат обвинуваченого –Володимир Вуйців.

Суддя попередила свідка, що оскільки він є близьким родичем обвинуваченого, то може не давати свідчення. Однак, свідок сказав, що все ж таки буде свідчити, повідомляє кореспондент Фіртки із зали суду. 

«Мені зателефонував брат і повідомив, що в нього розбита голова і попросив його відвезти в медпункт. Коли я приїхав, то він був з Бойко (дівчина Ігоря Вуйціва – ред.). Мені сказали, що на Ігоря напав якийсь чоловік в районі залізничного вокзалу, але з їхньої розмови я зрозумів, що його вдарила Бойко», - розповів свідок.

За його словами, Юлія Бойко неодноразово наносила тілесні ушкодження Ігорю Вуйціву. Зокрема, свідку відомо, що одного разу Бойко порізала шию Вуйціву.

«Це було страшне видовище, - розповідає свідок. – Розріз тоді був на цілу шию. Ігор розповів, що його порізала Юля. Вона прийшла, коли він пив пиво з подругою Ольгою і вдарила його ножем. Також був випадок, коли вона ганялася за Олею з ножем, Ігор тоді ледь втримав Бойко».

Жертв обвинуваченого - Антона Кучерака та Ігоря Струтинського свідок особисто не знав. Також він нічого не міг повідомити про події, які призвели до смерті останніх.

Каже, що Ігор Вуйців ніколи не був агресивний і навіть напідпитку поводив себе спокійно.