У ДАБК підтвердили, що будівництво на Мазепи 144а ведеться без жодних дозволів


Міське озеро у Франківську, як магнітом притягує до себе скандальних забудівників, котрі намагаються без жодних дозволів і документів звести на березі новобудову.

Зокрема, нещодавно зав'язався скандал навколо будівницта багатоповерхівки на території колишнього ДОСААФ. Його директор запевняв, що має всі дозвільні документи на початок будівництва, а забудівник уже навіть почав продаж квартир у майбутній новобудові. Проте, як виявилося, будівництво - самовільне.

Депутат облради від ВО "Свобода" Сергій Адамович у мережі Фейсбук виклав відповідь на запит до ДАБК, щодо ситуації з забудовою на Мазепи, 144.

У відповіді йдеться, що будь-які дозвільні документи по скандальному будівництву на Мазепи 144 - відсутні, а отже воно самочинне.

Як писав раніше Бліц-Інфо замовник незаконного будівництва на Мазепи 144, поклявся перед Богом засипати котлован, якщо буде рішення суду. Проте заступник мера Франківська закликав людей не купувати квартири в незаконній будові на Мазепи 144. Окрім того, раніше повідомлялося, що архбудінспекцію не допускають на самовільне будівництво біля міського озера.