В Івано-Франківську мешканці одного з будинків п'ять днів без водопостачання


Як повідомляв «Репортер» раніше, будинок в якому проживає член виконкому Руслан Руско вже п’ятий день перебуває без водопостачання. За словами Руска, це вже вдруге трапляється з мешканцями будинку по вул. Грюнвальдська, 4А.

Руслан Руско повідомив «Репортеру», що причиною стало те, що у них забилися каналізаційні стоки. Оскільки в результаті цього затопило підвал, власником якого є Наталія Григор’єва (власниця колишнього ресторану «Маракеш»), то вона вимкнула воду.

Одразу після цього мешканці поскаржилися в прокуратуру та міліцію. Крім цього, написали вони звернення і Григор’євій. Але поки що жодного результату це не дало.

Член виконкому зізнався, що кілька днів він їздив митися до сестри, а потім він поїхав на море. Його відпустка співпала з таким нещастям. Пощастило мабуть не всім мешканцям будинку.

«У таких ситуаціях мешканці просто безправні», - підсумував Р.Руско.

Нагадаємо, що на оперативній нараді заступник міського голови Михайло Верес повідомив, що за адресою вул. Грюнвальдська, 4А мешканці перебувають без водопостачання. А причиною для цього став конфлікт між мешканцями та власницею ресторану «Марекеш».

За словами Вереса, воду вимкнули ще минулої пятниці, через забиту каналізацію. З тих пір комунальники не можуть полагодити.