В Івано-Франківську на прибудинкові обмежувачі місто виділило близько 300 тисяч


Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо раніше, найближчим часом на сесії Івано-Франківської міської ради депутати мають розглянути проект-рішення «Про рух та паркування приватного транспорту у житлових зонах міста».

Зокрема депутати винесли на розгляд, щодо нових правил паркування транспорту  у житлових зонах, яке має проводитись з дотриманням правил благоустрою, вимог та правил дорожнього руху.

Про ініціативу обмежити в'їзд транспорту на прибудинкові території в Івано-Франківську на своїй сторінці у Фейсбук поділився директор КП "ЄРЦ" Вадим Войтик, пише Фіртка.

"Зробили стовпчики-обмежувачі руху для прибудинкових. Це буде варіант 1, капітальний. Буде ще варіант 2, антипаркувальний", - зауважив комунальник.

"Є програма яку винесли на розгляд сесії міської ради та громадські слухання "Про рух та паркування приватного транспорту у житлових зонах міста". На їх виготовлення з місцевого бюджету 300 тисяч гривень. Але ми поки що нічого не замовляли", - повідомив «Бліц-Інфо», Вадим Войтик,  директор КП «ЄРЦ».

За його словами – це лише перший робочий ескіз, який виготовили  конструктори  і запропонували свій варіант обмежувальних стовпчиків. Високі 40 см та низькі – 20см.