В Івано-Франківську поліція затримала крадія телевізора


Раніше судимий франківчанин увійшов до приміщення квартири та викрав телевізор «Філіпс», вмонтований на стіні кімнати. Через кілька днів правоохоронці затримали зловмисника.

До Івано-Франківського відділу поліції звернулась 35-річна місцева жителька, яка повідомила про крадіжку телевізора із її квартири, інформує прес-служба нацполіції в області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. В ході проведення розшукових заходів, правоохоронцями було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 35-річний, раніше судимий житель м. Івано-Франківська. Як пояснив сам зловмисник, він зайшов до багатоповерхівки і побачив відчинені двері однієї із квартир. Зайшовши до приміщення, побачив відсутність господаря та, довго не думаючи, вчинив крадіжку. Встановлено, що чоловік продав викрадене на місцевому ринку, а виручені кошти, в сумі 400 гривень, витратив на власні потреби. Крім того, зважаючи на кримінальний досвід підозрюваного, його перевіряють на причетність до подібного роду злочинів.

За цим фактом слідчим територіального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Триває слідство.