В.о. прокурора Прикарпаття відвідав Івано-Франківський СІЗО


З метою здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян 6 серпня 2013 року виконуючий обов’язки прокурора Івано-Франківської області старший радник юстиції Владислав Грищенко відвідав Івано-Франківський слідчий ізолятор у супроводі начальника управління ДПтС України в Івано-Франківській області Дмитра Футулуйчука.

Владислав Грищенко перевірив умови утримання засуджених та ув’язнених. Він оглянув камери, де утримуються неповнолітні ув’язнені, жінки, особи, засуджені до довічного позбавлення волі. Ознайомився прокурор і з роботою харчоблоку слідчого ізолятора, повідомляють "Паралеллі".

У ході відвідин Владислав Грищенко здійснив особистий прийом ув’язнених. Як інформує прес-служба управління ДПТС України в Івано-Франківській області, скарг від ув'язнених осіб на умови тримання, медичне, комунально-побутове забезпечення та харчування не поступало.