З автомобіля прикарпатця викрали 3000 доларів США та 4 тисячі гривень


Із автомобіля «Ford Focus», який мешканець Коломиї безпечно залишив уночі на вул. Сагайдачного, було вчинено крадіжку грошей. Власник транспортного засобу, щойно виявивши зникнення чималої суми готівки, зателефонував на спецлінію «102».

Виїздом слідчо-оперативної групи Коломийського міськвідділу міліції на місце події було встановлено, що невідомі особи проникли в салон легковика, відчинивши дверцята, та викрали 3000 доларів США та 4 тисячі гривень.

Наразі правоохоронці проводять весь комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, які вчинили крадіжку. Якщо хтось з краян володіє інформацією, яка зможе допомогти правоохоронцям розкрити злочин та затримати зловмисника, зверніться до відділення міліції або телефонуйте «102».

Міліція вкотре звертається із застереженням до водіїв та власників автотранспорту:

- Не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, цінні речі, також пильнуйте документи (посвідчення водія, техпаспорт та інші); звичайно, їх можна відновити, але на це ви затратите свій час;

- замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго;

- закривайте кришку бензобака – це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити машину;

- звертайте увагу на людей, які цікавляться вашим автомобілем;

- не зберігайте в салоні автомобіля викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.