За ухиляння від громадських робіт мешканка Івано-Франківська сіла за ґрати


Мешканка Івано-Франківська проведе за ґратами три місяці та 15 днів. А все за ухиляння від громадських робіт.

Відповідний вирок виніс Івано-Франківський міський суд, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала та розповіла, що раніше була засуджена до 200 годин громадських робіт. Працівниками Івано-Франківського МП КВІ їй було роз'яснено умови відбування покарання, а також видано направлення на громадські роботи в «Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку імені Тараса Шевченка». Однак умисно ухилялася від призначеного судом покарання.

«Працівниками КВІ їй виносилося попередження про те, що її за такі дії може бути притягнуто до кримінальної відповідальності, проте, незважаючи на це, маючи реальну можливість відпрацювати громадські роботи продовжила ухилятися від відбування громадських робіт, які з 200 годин не відбула жодної. У вчиненому розкаялася, просила суд суворо її не карати», - йдеться у судові справі.

У підсумку суд визнав жінку винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 389 КК України та призначити їй покарання три місяці арешту.

На підставі ст. 7172 КК України, шляхом часткового приєднання невідбутої частини покарання за попереднім вироком Івано-Франківського міського суду від 16.12.2015 року до призначеного покарання, остаточно їй призначили покарання за сукупністю вироків 3 місяці 15 днів арешту.