Заїзної кишені на зупинці біля ЦМКЛ в Івано-Франківську найближчим часом не збудують


Заїзної кишені на автобусній зупинці біля Центральної міської клінічної лікарні, про будівництво якої вже рік говорять очільники міста Івано-Франківська та комунальники, найближчим часом збудовано не буде.

Про це повідомив вчора, в ході оперативної наради у заступника Івано-Франківського міського голови Михайла Вереса, керівник департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку міського виконавчого комітету Михайло Смушак. З його слів, на даний час для цього немає бюджетних призначень. Rомунальний чиновник попросив М.Вереса зняти вказане питання з контролю і запевнив: якщо бюджетні призначення будуть, кишеню буде збудовано у місячний термін, пише БРІЗ.

Нагадаємо, у вересні минулого року тодішній заступник Івано-Франківського міського голови – директор департаменту ЖКГ, транспорту і зв’язку Микола Саєвич стверджував, що спорудження заїзної кишені на зупинці біля ЦМКЛ коштуватиме 25 тисяч гривень. Ще раніше директор комунального підприємства ДРЕУ Володимир Юсипів озвучував суму вартості робіт у 100 тисяч гривень.