Заступник міського голови Руслан Панасюк здійснив виїздну робочу нараду на ДП ВО " Карпати"


Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо раніше міська влада Івано-Франківська затвердила ряд заходів відвідин всіх підприємств міста разом з їх начальниками.

За словами Руслана Панасюка, такі виїзні наради проводять з метою наочно побачити роботу на підприємствах  та вивчити пріоритетні та найболючіші питання  з якими стикаються підприємства, щоб допомогти їм втриматись на ринку Івано-Франківська в нелегкі економічні часи.

Нещодавно, заступник міського голови Р.Панасюк провів виїзну робочу зустріч на  ДП ВО «Карпати», де ознайомився із діяльністю підприємства, виробничими потужностями та питаннями, що потребують вирішення. В ході зустрічі було окреслено основні проблемні питання, серед яких, зокрема:

- особливості фінансової політики щодо державних підприємств;

- умови отримання банківських кредитів;

- впровадження інноваційних технологій;

- бачення подальшої інвестиційної політики підприємства, тощо.

Особлива увага під час зустрічі була приділена виробництву світлодіодних   світильників.

Варто зауважити, що встановлення світлодіодних  світильників, виробництва ДП ВО «Карпати», в мікрорайоні Пасічна забезпечило значну економію електроенергії на вуличне освітлення, а відповідно і економію бюджетних коштів.

Досягнуто домовленостей, що роботу по впровадженню новітніх світлодіодних світильників у місті буде продовжено і надалі, пише ТФ.