Івано-Франківська обласна філармонія отримала нового керівника


Новим директором обласної філармонії призначено заступника начальника управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Василя Тимківа.Таке рішення на засіданні 38 сесії Івано-Франківської облради підтримали 58 депутатів.

За словами заступника облради Василя Левицького, пропозицію призначення керівником філармонії Тимківа підтримано постійною комісією обласної ради з питань національного та духовного розвитку, культури, засобів масової інформації, книговидання і свободи слова та з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу.

У залі розгорілася дискусія, щодо терміну укладання договору з Тимківим. Адже з першої спроби призначення на 5 років депутати не проголосували. Тож голова фракції ВО «Свобода» Василь Попович запропонував призначити його тільки на один рік.

Очільник облради Скрипничук поставив на голосування три варіанти – один, два та  три роки. За останню пропозицію проголосували 58 депутатів.

Відтак, з Тимківим заключать договір не на п’ять років, а тільки на три.

Василь Тимків відомий широкому загалу завдяки неприємному інциденту, що трапився з ним нещодавно. Він, як член Офісу реформ заснув під час обговорення питання добровільного об'єднання територіальних громад навколишніх сіл Бурштина.

До теми: За ким правда, або Чи залишиться Андрій Савка на посаді директора івано-франківської обласної філармонії?

Івано-Франківська обласна філармонія під мікроскопом