"Мій світ не перевернувся", - франківський Кант обіцяє повернутись на стометрівку


Візитівка франківської стометрівки Василь Парфан відомий як ПанеДайтеПаруКопійок помаленьку одужує від побиття та вже береться до звичних справ.

Про це у соцмережі Facebook  розповів блогер Ростислав Шпук. 

"Возив Канта додому. Просторе село з цікавістю позирало, не розуміло, що діється. Кант сказав, що мусить впоратись в полі, а відтак скоро повернеться на роботу, до нас.  

Вічне повернення пояснив так: «Якшо ти висиш вниз головою і ковтаєш - слина рухається вверх - все одно вниз організму: всередині нього земне тяжіння не діє, земля тягне до себе людину лише цілу, а не по кавалках, для нього людина - це як ковток слини – вона знає свою дорогу, її світ не перевертається. Отак і мій світ не перевернувся. Але так є, поки її не виплюнуть. Тому, якшо спльовувати, то треба три рази поспіль - на щастя. Я того й приношу щастя, що мене виплюнуло колись три рази поспіль», - написав Шпук.

Як відомо, на Великдень франківську знаменитість жорстоко побив його брат, що зловживає алкоголем. Чоловік мало не втратив зір на одному оці. У соцмережі на це зреагували миттєво та зібрали необхідну на операцію та лікування суму.  Така небайдужіть розчулила пана Василя до сліз. А вже за кілька днів він знову розважав франківців на своєму звичному "робочому" місці.

До теми: Франківський Кант