Не пив і за кермом не сидів: Апеляційний суд виправдав екс-міліціонера Ільницького


Сьогодні, 27 жовтня в Апеляційному суді Івано-Франківської області розглянули апеляційну скаргу екс-міліціонера Михайла Ільницького.

Як відомо, Михайло Ільницький хоче скасувати рішення першої інстанції щодо позбавлення його прав на рік через п'яну їзду та накладення штрафу у розмірі 10 200 гривень. На попередніх засідання свідок - невістка Любов Ільницька запевнила, що за кермом перебувала саме вона. А син Олександр Ільницький заявив, що патрульна налякала дітей, погрожуючи застосувати зброю.Він певнений, що ця справа - політичне замовлення конкурентів батька. 

"Та ви знаєте, хто я такий?!", - суд вивчав, як сім'я Ільницького спілкувалась з поліцією

Сьогодні суд заслухав покази патрульної, яка складала протокол, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Після допиту патрульної та дебатів, суддя вийшов до нарадчої кімнати. Повернувшись, суддя Олександр Васильєв зачитав рішення.

"Суд вважає не доведеним, що за кермом був  саме Михайло Ільницький. Окрім того, в протоколі не було чітко вказано які саме протиправні дії вчиняв громадянин Ільницький. Апеляційний суд вважає, що наведені обставини були залишені без уваги суду першої інстанції. Тож постанову суду першої інстанції необхідно скасувати. На підставі наведеного апеляційну скаргу задовольнити і звільнити Ільницького від відповідальності",- зачитав суддя.