Прикарпатські депутати проведуть сесію на площі перед адмінбудинком


Сьогодні, о 12:00 в Івано-Франківську пройде народне віче з вимогою покарати винних у розгоні блокадників.

Паралельно на майдані пройде позачергова сесія Івано-Франківської обласної ради з єдиним питання порядку денного - Звернення до Президента, Верховної Ради та Уряду Украіни щодо виконання вимог учасників протестних акцій та мирного врегулювання ситуації. Про це в мережі повідомив голова Івано-Франківської облради Олександр Сич, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Підписав розпорядження про скликання позачергової сесіі обласноі ради. Оскільки Прикарпатстький штаб визволення учасників блокади ОРДЛО запланував на 12.00 проведення народного віча, запрошую депутатів обласноі ради доєднатися і в його рамках провести позачергову сесію з єдиним питання порядку денного - Звернення до Президента, Верховної Ради та Уряду Украіни щодо виконання вимог учасників протестних акцій та мирного врегулювання ситуації", - написав свободівець.

Як відомо, через розгін "торгової блокади" в Івано-Франківську під адмінбудинком цілу ніч горіли шини. Також минулої ночі голова облради Олександр Сич зустрівся з учасниками Прикарпатського штабу визволення учасників блокади ОРДЛО. Вони погодили, що їхні вимоги до керівництва держави мають прозвучати на позачерговій сесіі обласної ради.

Слід зауважити, на останньому засіданні сесія обласної ради підтримала блокаду окупованих територій.

До теми: Під час захоплення редуту на Донбасі людей били, затримали ветеранів та патріотів, - активіст

Віце-спікер ВР повідомила про звільнення затриманих учасників блокади