Прикарпатський депутат замість суду поїхав у закордонне відрядження


Сьогодні, 23 листопада в Івано-Франківському міському суді повинно було відбутися засідання щодо порушення вимог фінансового контролю депутатом обласної ради від БПП Володимиром Магалем.

Як відомо, депутат придбав автомобіль марки «Toyota Highlander» вартістю більше 1 млн грн. та несвоєчасно повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані. Відтак за цим фактом складено та направлено до суду адміністративний протокол за ч. 2 ст 172-6 КУпАП.

Депутата президентської партії на Прикарпатті судитимуть за корупційне порушення

Справу веде суддя Дмитро Руденко. Сьогодні на засідання з'явився прокурор Сапожникова та представник Магаля Юрій Перепічка ,інформує кореспондент Бліц-Інфо з залу суду.

Захисник повідомив, що 22 листопада Магаль поїхав у закордонне відрядження, про що є офіційний документ. Він перебуватиме там до 28 листопада. Тож просив відкласти справу.

Оскільки розглядати справу без присутності Магаля суд не може, то засідання перенесли на 14 грудня 10.30.

Як відомо, раніше такий же протокол склали на депутатку від "Волі" Марію Рудик. Вона вчасно не повідомила НАЗК про купівлю  Mitsubishi Outlander вартістю 213 тис. грн. Проте на суд депутатка не з'явилась, тож прокуратура хоче примусово доставити її до суду.