Сім'я побитої до смерті франківки вимагає компенсації від чоловіка-вбивці


Сьогодні, 21 березня в Івано-Франківському міському суді відбулось засідання у справі Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті Олександри Щеглової.

Справу веде суддя Деркач. Сьогодні до суду із СІЗО доставили підозрюваного, також прибули сторони процесу - прокурор Харун та представник потерпілої Кінаш, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Водночас адвокат підозрюваного Ярицький, подав до суду звернення про перенесення справи, оскільки перебуває на лікарняному.

Суддя зауважила, що є цивільний позов від потерпілої на відшкодування моральної та матеріальної шкоди. Тож справу перенесли на 15 годину 19 квітня.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня 2017 року Олександру Щеглову вже не вперше побив 29-річний іванофранківець Максим Булієнко. За кілька днів, 24 грудня, Олександра померла в реанімації.

13 березня, Івано-Франківський міський суд призначив Максиму Булієнку тримання під вартою до 11 травня. Батьки померлої хочуть, щоб Булієнко відповів за вчинене. Та побоюються, що його родичі, які працюють у судах, можуть врятувати чоловіка.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!