Суд відклав розгляд апеляції водійки, яка збила у Крихівцях трьох людей


Сьогодні, 6 квітня в Івано-Франківськом апеляційному суді розглянули апеляцію щодо зміни запобіжного заходу водійці Тетяні Михайловій.

Як відомо, Михайлова вчинила криваве ДТП з на Крихівецькій - збила двох цивільних та патрульного і втекла з місця ДТП.  Через деякий час поліція знайшла машину – за кермом був чоловік, а на місці пасажира сиділа жінка, котру впізнали свідки. Водій пояснив, що дружина попросила його приїхати і сісти за кермо. Про аварію він нічого не знав. У неї виявили 1.85 проміле алкоголю в крові. Жінка змінювала покази. Казала, що випила трохи коньяку, бо "святкувала перемогу у тендері", але в ДТП не потрапляла.  Та на машині правоохоронці виявили сліди форменного одягу поліціянта.

Сьогодні засідання проходило у режимі онлайн-конференції. Втім, Михайлова попросила суд розглядати апеляцію тільки за присутності її адвоката. Натомість адвокат надіслав клопотання про перенесення справи через участь в інших судових засіданнях

Тож суд переніс розгляд апеляції на 11 квітня 14:30.

Нагадаємо, в суботу міський суд ухвалив застосувати до Михайлової утримання під вартою строком на два місяця з можливістю застави у розмірі 1 мільйон 336 тисяч гривень.

До теми: З’явилося відео з місця ДТП у Франківську, де водійка збила патрульного і двох цивільних

Соцмережі впізнали водійку на BMW X5, що вчинила криваве ДТП у Франківську

У Франківську п'янства не буде! – Міхалець прокоментував вчорашнє ДТП