У Франківську УГКЦ оголосила збірку на потреби боротьби із пандемією


Відповідне звернення Митрополита Володимира оприлюднили на сайті Архієпархії.

"Наша Архієпархія спільно з Лікувально-діагностичним центром св. Луки запускає гарячу лінію для онлайн консультацій лікарів. На нашому радіо «Дзвони» регулярно виступатимуть медики, що дозволить подолати панічні настрої. Окрім того, на сьогоднішній день нам вдалось, власними силами, частково закупити необхідний захисний інвентар та антисептичні і дезінфікуючі засоби, які роздаватимуться потребуючим. Також, приміщення Івано-Франківської Духовної Семінарії ми надали для потреб лікарів та медичного персоналу. Архікатедральний і Митрополичий собор Воскресіння Христового м. Івано-Франківська замовив апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), який буде переданий медпрацівникам.

Розуміємо, що такі скромні ініціативи Архієпархії, у сьогоднішніх реаліях, не є достатніми задля вирішення складної проблеми, а тому щиро просимо всіх людей доброї волі, наших священиків, вірних, зробити збірку на потреби боротьби із короновірусною інфекцією. Така фінансова підтримка дозволить нам долучитися до допомоги медичній галузі нашого міста та області відповідним обладнанням, засобами захисту та дизінфекції.

Щиро надіємось, що наша соціальна відповідальність допоможе у подоланні даної кризи і завдяки спільним зусиллям зможемо зробити все можливе аби запобігти масовому розповсюдженню вірусу на наших землях, а також своєчасно допомогти тим, хто вже захворів.

Впевнений і переконаний, що разом вдивляючись в розп’ятого Христа та віддаючи себе під Покров Пресвятої Богородиці ми зможемо подолати усі виклики, які є перед нами",- йдеться у зверненні Митрополита. 

Реквізити для внесення пожертв:

Призначення платежу: Благодійна пожертва (на боротьбу з COVID-19)

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 64

Керівник Архієпископ і Митрополит Війтишин Володимир Іванович

ЄДРПОУ: 13643656

АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Поточний рахунок: UA503366770000026004052513490    МФО 336677

Картковий рахунок: 5169330521641651

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!