В Івано-Франківську затримали вуличного грабіжника


20-річного жителя Долинського району затримали працівники Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ за підозрою у вчиненні пограбування. Здобиччю зловмисника став мобільний телефон перехожого.

Подія трапилася в Івано-Франківську. Мешканець обласного центру повідомив правоохоронців про те, що на одній із вулиць міста зловмисник несподівано підбіг до нього та вирвав з його рук мобільний. Після отриманого повідомлення про пограбування міліціонери встановили особу грабіжника. Як повідомив начальник відділу дільничних інспекторів Івано-Франківського МВ УМВС капітан міліції Ігор Поливяний, нападником виявився 20-річний житель Долинського району, у якого вилучено чужий телефон. Зловмисник у скоєному зізнався.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження загідно ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У ході слідства перевіряється причетність затриманого чоловіка до скоєння інших злочинів.