В суді почали розглядати справу скандальної білявки, що збила трьох людей


Сьогодні, 24 січня в Івано-Франківському міському суді відбулось підготовче засідання у справі скандальновідомої водійки Тетяни Михайлової, яка збила трьох людей.

Жінку звинувачують за ч. 1 ст 135 та ч. 2 ст 286. Справу веде суддя Наталія Деркач.

На сьогоднішнє засідання з'явився прокурор Харун, підозрювана та двоє потерпілих. Водночас третій потерпілий через канцелярію подав лист про те, що перебуває в лікарні та просив розглядати справу без нього ,повідомляє кореспондент Бліц-Інфо з зали суду.

На початку засідання прокурор клопотав викликати у суд ряд свідків, серед яких і керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець. Також прокурор просив продовженя зобов'язань накладених під час обрання запобіжного заходу.

Повернувшись з нарадчої кімнати суд вирішив призначити справу до розгляду по суті на 11 годину 26 січня.

Нагадаємо, 31 березня Тетяна Михайлова вчинила ДТП з потерпілими.  Навесні апеляційний суд зменшив розмір застави Михайловій через вчинену аварію і вона, сплативши кошти, вийшла із СІЗО

Проте 23 липня патрульні вдруге затримали Тетяну Михайлову. Вона будучи нетверезою, кидалася під машини. У той день Михайлова побила лікаря. Остання написала заяву. У поліції, через нанесення тілесних ушкоджень медику, розпочали нове кримінальне провадження.

До теми: Соцмережі впізнали водійку на BMW X5, що вчинила криваве ДТП у Франківську

З’явилося відео з місця ДТП у Франківську, де водійка збила патрульного і двох цивільних

Скандальна білявка, що вчинила п'яне ДТП на Крихівецькій, виправдовується нервовим зривом.

Суд у справі скандальної білявки про непокору поліції: Винна, але покарання не понесе