Вночі в одному з більярдних клубів Івано-Франківська побилися клієнти


Інцидент трапився в одному більярдному клубі Івано-Франківська – нетверезі агресивні чоловіки вчинили бійку та погрожували працівникам закладу. Аби втихомирити хуліганів та уникнути загострення ситуації, бармен натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони.

Сигнал «Тривога» з клубу, що знаходиться в місті Івано-Франківськ, надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони близько пів на третю годину ночі. Наряд швидкого реагування поліції охорони негайно прибув на місце виклику.

В клубі до правоохоронців, звернувся бармен та вказав на групу невідомих осіб, які вчинили між собою бійку, а через деякий час, почали чіплятись до клієнтів, погрожували фізичною розправою. На зауваження правоохоронців чоловіки не відреагували, навпаки намагались спровокувати бійку з людьми в формі. Не гаючи ні хвилини, поліцейські, затримали хуліганів.

Як виявилося, стосунки між собою з'ясовували місцеві мешканці, які неодноразово відпочивали в даному закладі, але через що саме сталася бійка сьогодні – наразі не відомо.

На місце події було викликано наряд патрульної поліції міста Івано-Франківськ, які доставили затриманих до місцевого відділу поліції для з’ясування деталей події та прийняття подальшого рішення по даному факту. Інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.