36 прикарпатських підприємців отримають грантову допомогу


Мікро та малий бізнес Івано-Франківщини отримає грантову допомогу від Міжнародної організації з міграції на реалізацію розвиткових проєктів.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

"Завершився черговий етап відбору на грантову підтримку проєктів місцевого та релокованого бізнесу, який проводився Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у рамках проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу». Маємо хороші результати. За підсумками конкурсного відбору, 36 суб’єктів мікро- та малого бізнесу, які здійснюють діяльність в області, визначено переможцями. Вони отримають грантову допомогу на реалізацію розвиткових проєктів на суму майже 300,0 тис. євро", - написала Онищук.

Підготовчий та відбірковий етапи забезпечувалися інформаційною і консультаційною підтримкою обласної військової адміністрації. Спільно з громадами області до участі у проєкті залучено широке коло суб’єктів підприємницької діяльності, в тому числі та релоковані підприємства.

Враховуючи позитивний досвід співпраці, Івано-Франківська область отримала можливість брати участь у черговому раунді грантової допомоги для суб’єктів мікро- та малого бізнесу. Оголошення нового конкурсу очікується вже у лютому 2023 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!