Будівлю банку на Дністровській продали через аукціон за 70 мільйонів


У п'ятницю 9 вересня пройшов аукціон з продажу будівлю банку на Дністровській в Івано-Франківську.

Мова йде про будинок «Промінвестбанку» площею 3 786,3 квадратного метра, що знаходиться за адресою Дністровська, 32. Ціна стартувала з 29 135 417.15 гривень. Втім, продати будівлю вдалося двічі дорожче, передає Бліц-Інфо.  

Так, як зазначається на prozorro.sale, на лот претендували одразу чотири компанії - ТОВ "Марія", ТОВ ""БЕСКІД-ТРЕЙД"", ПП "ЛК-Капітал" та івано-франківське комунальне підприємство "Електроавтотранс". У результаті трьох раундів найвищу ціну запропонувало приватне підприємство "ЛК-Капітал" - 70 мільйонів 1 гривню, чим перебило ціну ТОВ "Марія" на 1 гривню. "Електроавтотранс" запропонував за будівлю 41 мільйон гривень, а ТОВ "БЕСКІД-ТРЕЙД" - 38 мільйонів 300 тисяч 1 гривню.

Відтак, перемогу в аукціоні здобуло "ЛК-Капітал", зареєстроване за адресою Дністровська, 26.  За даними з відкритих реєстрів, підприємство спеціалізується на купівлі та продажі нерухомого майна.

П'ятиповерховий будинок на куті вулиць Дністровська - сестер Василіянок звели у 1990 році. Будинок виставили на аукціон через банкрутство "Промінвестбанку. Його продали разом з усім майном - меблями, сейфами, комп'ютерами та іншим. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!