Долинська міськрада судиться з Кабміном, МОН та ОДА


Долинська міська рада подала до суду на Кабінет міністрів, Міністерство освіти та облдержадміністрацією через гроші, виділені на зарплати освітянам.

Про це Бліц-Інфо повідомили в Івано-Франківському окружному адміністративному суді.

Як зазначається, справу відкрито за позовом Долинської міської ради, яка просить суд визнати протиправною бездіяльність щодо формування та розподілу обсягу освітньої субвенції.

Відповідачі у справі - Кабінет Міністрів України, Міністерство освіти і науки України, Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

"Позивач просить суд зобов’язати відповідачів передбачити обсяг освітньої субвенції для Долинської територіальної громади на 2021 рік в розмірі 189662,0 тис грн. Розгляд справи проводиться колегією суддів за правилами спрощеного позовного провадження. Міністерство освіти та науки України звернулося з клопотанням про перенаправлення справи до Окружного адміністративного суду міста Києва. Івано-Франківський окружний суд відмовив МОН в даному клопотанні", - кажуть у пресслужбі суду.

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному веб-сайті Івано-Франківського окружного адміністративного  суду.

До теми: Долинська громада судиться з МОН через освітню субвенцію

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!