Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів виставлять на приватизацію


Фонд державного майна України вже найближчим часом оголосить аукціони з приватизації об’єктів державного майна. Зокрема, у 2022 році готуються до аукціонів 23 активи спиртової галузі та 3 комбінати хлібопродуктів (які розміщені у безпечних регіонах).

За інформацією фонду держмайна, переважна більшість з них на сьогодні не працюють, але наявні інфраструктура, обладнання, виробничі потужності та складські приміщення дозволять відновити роботу у найкоротші терміни. У списку є й комбінат хлібопродуктів в Івано-Франківській області.

«Спрощення та пришвидшення приватизації — важливий елемент вирішення проблеми продовольчої безпеки. Ухвалення Верховною Радою законопроєкту №7451 дозволяє швидко та ефективно запустити приватизацію непрацюючих об’єктів аграрної галузі. Перші 6 спиртових активів і 2 комбінати хлібопродуктів практично готові до виставлення на аукціони», — зазначила в.о. Голови Фонду держмайна Ольга Батова.

Повний перелік доступних об'єктів, а також повну інформацію про вказані активи можна знайти на сайті за посиланням: https://privatization.gov.ua/

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!