Кондитерська фабрика з Житомира співпрацюватиме з фермерським господарством Тлумаччини


Завдяки співпраці, українці у новому році зможуть поласувати корисними енергетичними батончиками з сушеними яблуками та ягодами.

Нещодавно підприємці з прифронтових областей, в рамках проєкту «Розвиток бізнес сектору України», відвідали крафтові виробництва на Прикарпатті. Так, під час поїздки та Тлумаччину, фермерське господарство «Агроекотехнології» з села Олеша підписало меморандум про співпрацю з кондитерською фабрикою «Житомирські ласощі», інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Голова правління Житомирської кондитерської фабрики Олександр Рогаль розповідає, що завдяки співпраці підприємство почне виготовляти енергетичні батончики з використанням сушених яблук та ягід.

"Для нашого підприємства велика честь, що нас запросили взяти участь у цьому проєкті, адже фірма орієнтується на органічні продукти і ми переходимо на виготовлення серії продуктів дитячого харчування та кондитерських виробів. Йдеться про енергетичні батончики з органічними складовими. Ми вже близько п'яти років виношуємо програму, яка передбачала випуск здорового дитячого харчування, але не було таких партнерів, які ми знайшли тепер на Прикарпатті",- ділиться голова правління.

Рогаль додав, що продукція порадує українців перед Новим Роком.

Нагадаємо, фермерське господарство «Агроекотехнології», яке знаходиться на Тлумаччині, виготовляє чипси з фруктів, сушені ягоди, різноманітні овочеві набори й порошки та "сухий" борщ з супом для воїнів.

До теми: Від овечки до ліжника - 14 етапів: Як у Яворові виготовляють карпатські покривала

Щодня переробляє до 40 тонн молока: Як прикарпатське підприємство виготовляє натуральну "молочку"

Як на Коломийщині виготовляють карпатські чаї і корисні цукерки

Робота для 700 людей: Як з Городенківщини до Європи експортують заморожені ягоди

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!