Куди піти в Івано-Франківську: Кращі концерти весни


Навесні починається сезон концертів. На франківців чекають неймовірні концерти українських виконавців.

Весна — найжвавіша пора року. Всі хочуть прокинутися від зимової сплячки та отримати заряд енергії. Душа вимагає вражень і яскравих подій. І це правильно, тож пора обирати концерт, на який підете. Кореспондентка Бліц-Інфо підготувала підбірку концертів, які ви не можете пропустити.

O'Hamsters

До дня Святого Патріка - 28 березня в Івано-Франківськ приїде головний айріш-панк гурт України O'Hamsters. Музика колективу розвинулася з класичного ірландського панку з помітним впливом фольк-музики у сучасні швидкісні й агресивніші жанри. 

"Протягом багатьох років ми завжди зустрічали День Святого Патріка концертами по всій Україні - і 2020 рік не стане виключенням! Ми дуже скучили за гігами в Івано-Франківську, де вони завжди були абсолютно неперевершеними! Тож давайте вперше за 4 роки влаштуємо вибуховий двіж під пісні, які навіть немає сенсу перераховувати - бо за 10 років ви всі давно їх вивчили. Готуйте келихи, лягайте на стаціонар лікувати печінку і ставте двісті нагадувань, щоб не забути - 28 березня побачимось!",- закликають артисти.

Очеретяний кіт

20 березня у Підземному Переході Ваґабундо "Очеретяний кіт" презентує пісні з майбутнього альбому. Філософські тексти-роздуми під супровід справжнього подільського лаунжу проведуть франківців від стану спостерігача у стан відчуття.

Гурт “Очеретяний кіт” заснований у 1995 році. Назва походить від однойменної тварини, яка живе при болоті в очереті, де є все, що їй потрібно для існування, вміє плавати. Учасники гурту дуже люблять мандрувати, але принципово хочуть жити у рідній Вінниці, де можуть спокійно займатись творчими експериментами.

Гурт — учасник всеукраїнських фестивалів “Червона рута”, “Країна мрій”, “Гоголь-фест”, “Шешори”, “Бандерштат”, “АртПоле”, “Дунайська Січ”, “Тарас Бульба”, “Мазепа-фест”, “Рок-екзистенція”, “Підкамінь”, “Обнова-фест”, “Ростоки-2005”, “ДрайвомірЪ”, “Етно-еволюція”, “Славське-рок”, “Лудне-фест”, “Козак-фест”, “Млиноманія”, “Трипільське коло”, "Dpoezijos Šaltinis 2019" (Литва) та багато інших.

Tayanna

20 березня TAYANNA виступить з великим сольним концертом у Concert Hall Platinum. 

Співачка готує для франківців презентацію нової концертної програми «Фантастична жінка», улюблені пісні з альбомів «TAYANNA. Портрети», «Тримай мене», сингли та кавер-версії відомих хітів. А також чимало сюрпризів!

Спеціальними гостями стануть відомі співаки.

Твій квиток тут

Лесь Подерв'янський

Автор таких відомих шедеврів як «Діана», «Нірвана», «Кацапи», «Гамлет» й інших нетлінних п'єс 3 квітня знову зачитає свої твори з великої сцени Обласної Філармонії.

Запрошують, як правило, дорослу аудиторію, тому що в своїх роботах автор слів не підбирає і частенько пересипає їх рядки бездоганно підібраним матом.

Цього разу Лесь озвучить свої найбільш популярні п'єси, а в якості ексклюзиву прочитає уривок недавно закінченого роману «Таинственный Амбал». На цьому вечорі не буде нічого зайвого, все - «в тему»: повний зал, зручне крісло і в ньому - культовий автор.

Визнаний геній української сатири, Лесь Подерв'янський «підсадив» на свою творчість уже не одне покоління наших співвітчизників. І багато хто з них невпинно цитує улюблені рядки з яскравих творів. Сатира Подерв'янського сповнена гостроти, його майстерність - бездоганна. Автор, граючи, створює унікальні п'єси, поєднуючи в них політичний стьоб, алегорію, грубість і здоровий глузд, неприкриту іронію. А це - все те, чого вам так зараз не вистачає.

Квитки тут.

Один в Каное

11 квітня в Обласній філармонії виступить гурт "Один в Каное".

Акустичний гурт «Один в каное» – це пастельна мрійливість, забарвлена фолком та глибинною лірикою, що линуть до серця. «Небо», «Пообіцяй мені», «Човен» – ці пісні давно полюбились слухачам від Львова до Харкова.

За 10 років існування музиканти не втратили простоти та щирості, з якою виступали на перших концертах, незважаючи на те, що їхні пісні вже давно займають перші сходинки музичних хіт-парадів та хором співають на концертах тисячі прихильників.

«Один в каное» було засноване у 2010-му році у Львові. З того часу музиканти встигли побувати з сольними концертами у більшості великих українських міст. Зараз до складу колективу входять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та барабанщик Ігор Дзіковський.

Музиканти виступали у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Польщі, брали участь у багатьох фестивалях. За майже 10 років музиканти випустили лише одну платівку, до якої увійшло 25 композицій, як результат п’ятирічних пошуків вічних сенсів. У 2019 році «Один в каное» представив перший офіційний кліп на пісню «У мене немає дому», який став надпопулярним та набрав більш, ніж 4 мільйони переглядів на YouTube.

Квитки тут.

Vivienne Mort

Гурт завітає до Івано-Франківського драматичного театру 4 травня о 19:00.

«Тут мало б бути класичне запрошення з закликом не пропустити ці концерти, натомість ми просто від себе скажемо, що останнім часом рідко виступали повним складом, дуже за цим скучили, хочемо зустрітися з вами і заспівати разом,» — звернулися до своїх прихильників музиканти.

Vivienne Mort – один з головних представників українського інді-року, який зробив вагомий вклад в розвиток української рок-музики та вітчизняної музичної культури. В творчому доробку колективу 5 студійних альбомів та 4 відеокліпи, участь у провідних open-air фестивалях країни, отримав Шевченківську премію в номінації «Музичне мистецтво».

Назва гурту перекладається як «душа безсмертна» та досить вдало визначає творчість колективу, адже тематика творчості гурту перш за все, про стан душі, творчі пошуки, емоції та почуття.

Квитки тут.

Антитіла

Hello 2020: гурт Антитіла вирушає у великий всеукраїнський тур, де представить нові пісні з майбутнього альбому. у Франківськ гурт завітає 23 травня.

Hello - це восьмий тур гурту Антитіла, що відбувається на підтримку однойменного альбому. Він розпочався 25 травня 2019 року з «Арени-Львів» у місті Львові. Антитіла вперше за історію гурту представили шоу такого формату. Концерти також відбулися у Харкові, Полтаві, Одесі та Києві. Для шоу Антитіла привезли найкраще сценічне обладнання, що у 2018 році отримало найвищі світові нагороди на музичній виставці в США. «Hello» - це два роки підготовки, синергія мільйонів прихильників по всьому світу та праця великої команди Антитіл.

Квитки на концерт тут.

KAZKA. Тур «Nirvana»

Тур «Nirvana» в Івано-Франківську відбудеться 26 травня о 19:00 в Івано-Франківському театрі ім. І. Франка.

До програми лайву увійдуть не тільки десять нових пісень сучасною мовою кохання з альбому NIRVANA, але й улюблені хіти дебютного альбому КАRМА.Зокрема, «Плакала» – відкриття світового чарту Shazam та хіт 2018/2019 років за версіями M1 Music Awards, YUNA та «Золота Жар-птиця». Відеокліп саме на цю пісню зібрав третину мільярда переглядів та потрапив в ТОП-100 найкращих кліпів на YouTube.

KAZKOVA «NIRVANA» – це нова сторінка в музичному, духовному та емоційному розвитку учасників гурту. KAZKOVA «NIRVANA» – це емоції помножені на почуття, історії, побаченні очима музикантів гурту KAZKA.KAZKOVA «NIRVANA» – це весь спектр наших відчуттів: від любові до ненависті.KAZKOVA «NIRVANA» – це добірка треків, вже ставших хітами, які поєднують сучасний біт, фольклорну естетику, дорослі тексти і мову любові.

Квитки тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: