Кулеметниця з Прикарпаття збирає гроші, щоб видати свою книгу про війну


Оксана Рубаняк - єдина дівчина серед бійців кулеметного взводу 72 механізованої бригади.

До війни Оксана Рубаняк навчалася на четвертому курсі фахового коледжу ПНУ імені В.Стефаника. Мала стати вчителькою початкових класів. У перші дні війни пішла в тероборону, а потім на передову. Зараз Оксана хоче видати нову книгу, написану на війні, пише Бліц-Інфо.

Наклад 1000 екземплярів - вартість 112 тисяч. Всі кошти від продажу книги підуть на забезпечення спеціальним спорядженням їхнього взводу славетної 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

"Українці, Оксана на зв‘язку. У нас чотири дні на збір коштів для видачі книги про війну. 1000 екземплярів - 112,000 грн. Не мало, не багато. Як голосить українська оновлена народна приказка: "З кожного по нитці – українцю книга". Настав час поділитися написаним на фронті із вами. Поки в орді триває могилізація, Збройні Сили України активно відбивають окуповані території та стримують ворожий наступ на лінії фронту, я, попри виконання бойових розпоряджень, у рідкісні часи тиші пишу: як прозу, так і вірші. І вже за час мого перебування із побратимами на передовій назбиралося вдосталь поезій для збірки. Час вкотре нагадати світу, що війна триває, розповісти людству про реалії російсько-української війни, події на фронті та настрої українських військових від першої особи через поезію. Ну, що друзі, здивуємо москаликів, покажемо ще разок, як ми можемо?",- написала захисниця на своїй сторінці.

Карта, для донатів: 5375411418526179 Рубаняк Оксана (монобанк)

При надсиланні коштів, обов‘язково вказуйте свою електронну пошту, інстаграм, фейсбук, куди Оксана згодом надішле PDF формат збірки.

На зображенні може бути: 1 особа, книга та текст «dANY оксана оксанарубаняк рубаняк орнаменти дол»

До теми: Єдина дівчина у кулеметному взводі: Історія 19-річної Оксани Рубаняк з Прикарпаття

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!