Мешканці Целевича прийшли на сесію через незаконне створення ОСББ


Сьогодні, 12 березня, на позачергову сесію Івано-Франківської міської ради прийшли мешканці вулиці Целевича, 34.

Перед депутатами виступила франківка Юлія Петришин. За словами жінки, у кварталі незаконно та обманом було створено ОСББ, пише Бліц-Інфо.

"Незаконними діями та обманом у нас було створено організацію ОСББ. Не всі мешканці були повідомленні про дату та час проведення зборів, де мало вирішуватись питання щодо створення ОСББ. Більша частина підписів була підроблена, бо назбирати 50% підписів - неможливо. У нас багато мешканців не проживає у кварталі, велика кількість людей закордоном. Не побоюсь цього слова, здійснювався психологічний тиск на мешканців кварталу. Це низько і обурливо. Ми законні власники своєї житлової площі, то чому ми маємо підпорядковуватись організації ОСББ?",- розповідає місцева мешканка.

Франківка додала, що представники ОСББ запропонували на території зробити платні місця для паркування. Жінка обурюється, адже щомісячно оплачує квартплату і не розумує, чому додатково має платити за місце для автомобіля.

Міський голова Руслан Марцінків пояснив, що мешканці кварталу самостійно мають прийняти рішення про створення ОСББ.

"На одній сесії приходять мешканці, що "за" ОСББ, приходять інші - "проти". Вирішуєте ви. Ви на зборах створюєте, або не створюєте ОСББ. Це ваше рішення, але будемо вирішувати цей конфлікт",- звернувся до мешканців мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!