На 30-ту сесію обласної ради винесено більше сорока питань


На чергову тридцяту сесію обласної ради винесено 43 питання. Такий проект порядку денного до розгляду депутатського корпусу рекомендувала президія обласної ради.

Про це пише пресслужба Івано-Франківської обласної ради.

На початку засідання депутатам запропоновано заслухати інформацію обласної територіальної виборчої комісії про реєстрацію нових депутатів обласної ради восьмого демократичного скликання – Юрія Черневого та Богдана Хлівінського і включення їх до складу постійних комісій обласної ради.

Окрім цього, проектами рішень, запропонованими до розгляду депутатського корпусу, передбачено затвердження двох обласних програм, внесення змін до чотирьох діючих та інформації про виконання обласного бюджету за 2023 року.

Відповідно до плану роботи обласної ради керівники профільних департаментів облдержадміністрації поінформують депутатський корпус про стан захворюваності на туберкульоз в області та діяльність протитуберкульозних закладів, аналіз загальної лікувальної мережі в області, про функціонування бібліотек та стан бібліотечної справи як галузі інформаційної, культурної та освітньої діяльності суспільства в Івано-Франківській області.

Також на розгляд депутатського корпусу винесені питання щодо ролі національних університетів Прикарпаття у соціально-економічному розвитку регіону, роботи державного підприємства "Дороги Прикарпаття", а ще подання до Верховної Ради України щодо перейменування села Троїця Заболотівської селищної ради Коломийського району на село Трійця.

Водночас до проєкту порядку денного сесійного засідання президія обласної ради рекомендувала низку питань, які регулюють кадрові, майнові та земельні відносини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!