На Прикарпатті жінка побила сусідку через котів, які постійно просять в неї їсти


На Прикарпатті жінка побила сусідку через те, що на її подвір’ї проживає багато котів, вона за ними не слідкує, і тому тварини приходять у сусідську господу в пошуках їжі. Суд визнав винною жительку Франківщини у побитті і присудив їй 160 годин громадських робіт.

Під час досудового слідства правоохоронці встановили, що конфлікт між двома жінками в Калуській громаді стався близько 18:00 14 березня 2023 року. Обвинувачена побачила через паркан, як з машини вийшла її сусідка і одразу накинулася на неї. Жінки почали сваритися, але в один момент винуватиця взяла мітлу і дерев’яною ручкою почала бити супротивницю. Обвинувачена нанесла їй кілька ударів по руках, повідомляє Zaxid.net.

«У результаті побиття потерпілій спричинено тілесні ушкодження у вигляді двох синців в ділянках правої руки та трьох синців в ділянках лівої руки, які згідно з висновком експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень», – йдеться у вироку Калуського міськрайонного суду від 4 жовтня.

У суді обвинувачена свою вину визнала. Жінка пояснила, що з потерпілою в неї давній конфлікт. Це пов’язано з тим, що сусідка тримає багато котів, однак належно за ними не доглядає.

«Коти постійно приходять на її подвір’я в пошуках їжі, а 14 березня, коли вона вечеряла, до неї також забіг кіт, який хотів їсти, але вона його прогнала», – розповіла у суді обвинувачена.

В цей час вона побачила, як сусідка приїхала до себе додому, та між ними виник конфлікт. Вона взяла мітлу з ручкою і через паркан нанесла кілька ударів потерпілій, від чого ручка зламалася.

Побита жінка у судовому засіданні пояснила, що того дня як тільки вона приїхала додому і вийшла з автомобіля, обвинувачена одразу напала на неї і побила мітлою Під час конфлікту кожна з жінок знаходилася на своєму подвір’ї. Після цього, вона зателефонувала сестрі, а родичка вже викликала поліцію. Після допиту в поліції, жінка поїхала в лікарню.

Калуський міськрайонний суд визнав жінку винуватою у нанесенні легких тілесних ушкоджень та призначив покарання у вигляді 160 годин громадських робіт. На вирок може бути подано апеляційну скаргу до Івано-Франківського апеляційного суду.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!