Оголосили 20 переможців конкурсу Інноваційних ваучерів для бізнесу


Оголошено 20 переможців конкурсу Інноваційних ваучерів для бізнесу в рамках проєкту Нова економіка Івано-Франківська.

Серед них резиденти простору Промприладу – Відкритий цех "Парасолька" Борис Яськевич, засновник меблевої майстерні Stoliari. Його команда виграла ваучер у категорії “Маркетинг” на створення сайту та корпоративного стилю соцмереж для меблевого виробництва.

Марта Кондрин – засновниця біотехнологічного стартапу Micelia Tech, виграла ваучер у категорії інновації. Отримані кошти команда спрямує на реєстрацію патенту на власну технологію вирощування шкіри з міцелію та реєстрацію торгової марки компанії.

"Радіємо успіхам наших резидентів та вітаємо їх й усіх переможців. Загалом учасники конкурсу – місцеві та релоковані підприємці, надіслали понад 50 заявок. Переможці конкурсу отримають до 60 000 гривень кожен на розвиток бізнесу та інновацій та реалізовуватимуть свої проєкти протягом наступних трьох місяців",- йдеться на сторінці Promprylad.Renovation.

Конкурс підтримки інноваційного розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді відбувається в рамках проєкту «Нова економіка Івано-Франківська (#NEF) – підтримка нових кластерів інноваційної економічної діяльності в Івано-Франківську», який фінансується в межах програми «Мери за економічне зростання» Європейського Союзу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!